10/7/08 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΤΣΙΡΑ

10 07 2008

Ήταν χειμώνας του 1999 όταν πρωτοανέβηκα σε μουσική σκηνή να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο πλέον! Οι πρώτες πρόβες και η πρώτη μου επαφή με την διαδικασία επιλογής των τραγουδιών για ένα πρόγραμμα που θα το παρακολουθήσει κόσμος και θα πληρώσει γι αυτό, πρωτόγνωρη και δύσκολη διαδικασία ακόμα για μένα! Τι θα τραγουδήσω; Ποιά θα είναι η σειρά που θα ταξινομήσω τα επιλεγμένα τραγούδια; Ερωτήματα που ίσως μοιάζουν απλά, αλλά την ώρα της “κρίσης” μόνο απλά δεν τα βλέπει ο τραγουδιστής που έρχεται αντιμέτωπος με αυτά! Ευτυχώς εκείνη την χρονιά δεν χρειάστηκε να δυσκολευτώ και πολύ, αρκεί να άνοιγα το ραδιόφωνο και να ακούσω ότι τα τραγούδια που παιζόντουσαν κατά κόρον ήταν εκείνα του Γιάννη Κότσιρα και της Ελένης Τσαλιγοπούλου!!! Η επανεκτέλεση του “τυφλές ελπίδες” από τον Κότσιρα ήταν το τραγούδι της χρονιάς, όπως και “το περιστέρι” με την Ελένη Τσαλιγοπούλου! “Έτσι κι αλλιώς”, “Χάντρα θαλασσιά”, “Πιάσε με”, “Πότε θα σε βαρεθώ”!!! Τί να πρωτοθυμηθώ από τους δύο αγαπημένους μου καλλιτέχνες!

Αυτό το καλοκαίρι ήξερα από πολύ νωρίς ότι ο Κότσιρας και η Τσαλιγοπούλου θα συναντηθούν για ακόμα μία φορά και θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα! Έπρεπε να βρώ μία ημερομηνία που δεν θα συνέπεφτε με κάποια από τις εμφανίσεις μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και να πάω οπωσδήποτε να τους δω! Η απάντηση ήρθε με την συναυλία ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΤΣΙΡΑ στο Θέατρο Βράχων σήμερα Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008! Το Θέατρο ασφυκτικά γεμάτο (δεν περίμενα κάτι άλλο), τα τραγούδια γνώριμα και αγαπημένα, οι εντυπώσεις μου εξαιρετικές όπως πάντα!

Advertisements

Actions

Information

3 responses

12 07 2008
ΔΗΜΗΤΡΗΣ(mitsaki)

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟΙ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ THE BEST,ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ 4EVER!!!!!!!

Σ Τ Ε Λ Ι Ο Σ Μ Α Ξ Ι Μ Ο Σ = Γ Ι Γ Α Ν Τ Α Σ

13 07 2008
nikos soulis

kaloriziko ..kaloriziko

5 08 2008
ΔΗΜΗΤΡΗΣ(mitsaki)

ελενα απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!!!!!και να ειναι μονος του για να ακουσουμε πιο πολλα δικα του τραγουδια!!!!!!!!!!μακαρι να σε δω και το ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: