Το νέο μου τραγούδι με τίτλο “ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ feat.Ominus” σε digital version

22 04 2009

Τον Ανδρέα Μπονάτσο τον γνώριζα ως συνθέτη εδώ και πολλά χρόνια αν σκεφτεί κανείς ότι στο ενεργητικό του έχει πάρα πολλές επιτυχίες! Πρίν δύο μήνες περίπου, λοιπόν, γνωριστήκαμε καί προσωπικά, μία γνωριμία που έφερε ως αποτέλεσμα το τραγούδι που θα ακούτε από εμένα το προσεχές διάστημα!

Όταν πρωτοάκουσα το “ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ” στο πιάνο με τον Ανδρέα να το τραγουδαέι με κέρδισε αμέσως, κι αυτό διότι μουσικά συνδιάζει πολλά διαφορετικά πράγματα άρτια δεμένα μεταξύ τους! Το αραβικό στοιχείο στο ρεφρέν ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα, καθώς και ο RnB ρυθμός σε όλο το κομμάτι!

Την καταπληκτική ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Αναδιώτης, ένας εξαίρετος μουσικός και ενορχηστρωτής, ο οποίος με βρήκε απόλυτα σύμφωνο με τις ιδέες του να βάλει στο κομμάτι βιολί αλλά και τουμπερλέκι!!!

Όταν ο Ανδρέας σκέφτηκε, όσο διάστημα φτιάχναμε το τραγούδι στο στούντιο, να προστεθεί ένα σημείο ραπ, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον φίλο μου τον DJ OMINUS, με τον οποίο παραδόξως γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια αφού φοιτούσαμε μαζί σε μία σχολή μετάφρασης! Ποιός να μας το έλεγε τότε ότι στο μέλλον θα συνεργαζόμασταν καλλιτεχνικά, πράγμα που θα έμοιαζε εντελώς απίστευτο μιας και με τον OMINUS ρεπερτοριακά είμαστε η μέρα με τη νύχτα! O OΜINUS ήταν πραγματικά καταπληκτικός στο στούντιο, τον θαύμασα απεριόριστα και έδωσε στο τραγούδι μία ακόμα μεγαλύτερη δυναμική!

mega-star2

Με τον Δημήτρη Συλβέστρο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά σε δύο αγαπημένα μου βίντεοκλιπς, το χασάπικο “Χαρισμένα” αλλά καί το πιο πρόσφατο “Ποιός είναι αυτός” κατά την διάρκεια του οποίου κοντέψαμε να σκοτωθούμε λόγω των επικίνδυνων σκηνών με τα αυτοκίνητα :). Ήμουνα σίγουρος ότι και πάλι ο Συλβέστρος θα έβρισκε για το κλίπ ένα σενάριο που θα έκανε και πάλι εντύπωση! Η κυρία Ρομπέρτα και ο κύριος Λάμπρος ήταν εξαιρετικοί, είχανε τρομερό γέλιο και όπως θα δείτε είναι φοβεροί επαγγελματίες!

Όσον αφορά στην μορφή με την οποία αποφασίσαμε απο κοινού με την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ να κυκλοφορήσει το “ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ”΄, αυτή είναι η ψηφιακή μορφή (digital version), πράγμα που ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες και εταιρίες υϊοθετούν ως απόψη λόγω του προφανέστατου λόγου ότι πλέον ο κόσμος αγοράζει τα τραγούδια μας μέσα από το ίντερνετ. Έτσι, λοιπόν, το πρώτο επίσημο site από το οποίο θα μπορείτε να κατεβάζετε σε λίγες ημέρες το “ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ” είναι αυτό της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, www.emidownloads.gr 

Εύχομαι να αγαπήσετε όσο κι εγώ το νέο μου τραγούδι και να το ακούτε όλο το καλοκαίρι! Καλή ακρόαση!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: