“Άν με χρειαστείς…θα είμαι στο “ΑΡΕΙΩΝ” στην ΠΑΤΡΑ!

20 04 2010

Ο Νίκος Βαξεβανέλης και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας είναι δύο καταξιωμένοι – ο πρώτος ως στιχουργός και ο δεύτερος ως συνθέτης – άνθρωποι στον χώρο και όταν έπεσε στα χέρια μου ένα cd με αρκετά τραγούδια τους, ξεχώρισα αμέσως το “ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ” για δύο λόγους, οι οποίοι αποτελούν μέχρι καί σήμερα το βασικό μου κριτήριο για την επιλογή των τραγουδιών που θέλω να ερμηνεύσω!

Αξιοπρέπεια στον στίχο, στον στίχο που έχει κάτι να πεί και θα αφορά και στο λαϊκό χρώμα και την ενορχήστρωση της μουσικής. Αυτά τα δύο υπήρχαν έντονα στο συγκεκριμένο τραγούδι και αμέσως βρέθηκα στο στούντιο ηχογράφησης “111”, όπου μαζί με τους συντελεστές του τραγουδιού και τον πεπειραμένο ηχολήπτη Τάκη Αργυρίου ηχογραφήσαμε το “ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ”.

Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό για όλους μας και από ό,τι φαίνεται το αγαπήσατε και εσείς, καθώς και όλοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ανά την Ελλάδα, εκφράζοντας τις θετικές τους κριτικές είτε με ένα τηλεφώνημα είτε με ένα μήνυμα μέσω facebook, καθώς και με την ραγδαία αύξηση των views στο youtube!!!

Η πρώτη φορά που ερμήνευσα ζωντανά το “ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ” ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Απριλίου στον χώρο όπου εμφανίζομαι από εκείνη την ημέρα στην ΠΑΤΡΑ και το “ΑΡΕΙΩΝ LIVE”.

Το ιδιαίτερα θερμό κοινό της Πάτρας με υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και όλα κύλησαν πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς αλλά καί τις υπόλοιπες ημέρες ‘ στο “ΑΡΕΙΩΝ” θα είμαστε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι καί το τέλος του Μάη!

Στην Πάτρα έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για διάφορες εμφανίσεις, όπως με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Δέσποινα Βανδή, μόνος μου, αλλά και για να παραχωρήσω συνεντεύξεις σε παράγοντες της πόλης όπως τον ραδιοφωνικό σταθμό fasma fm και το Patra tv.

Να είστε όλοι καλά και “Άν με χρειαστείτε…θα με βρείτε στο “ΑΡΕΙΩΝ”

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: