Summer 2011 – Από το Γκάζι μέχρι το Λουτράκι

28 06 2011

Σε μια εποχή που τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού σε όλους τους τομείς χωράνε άραγε τα καλλιτεχνικά δρώμενα ? Η απάντηση η δική μου είναι ότι χωράνε και ίσως περισσότερο από ποτέ!

Τα πράγματα εξελίσσονται και είναι καιρός για ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στα πάντα. Μήπως δεν παρατηρούσαμε και εμείς μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο ότι είχαμε γεμίσει λαμόγια που απλά και μόνο για να τα “αρπάξουνε” κάνανε δουλειές “του ποδιού” και προσφέρανε θέαμα άκρας μετριότητας ?

Σίγουρα σε ένα χώρο που βασιλεύει η “παράνοια” και μπαίνει στην μέση η ιδιοτέλεια του καθενός είναι πολύ δύσκολο να βρεί κανείς ανθρώπους – από τον επιχειρηματία μέχρι τους ανθρώπους που κάνουνε PR – για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα καθώς πρέπει και κυρίως να έχει προσωπικό στίγμα και ψυχή.

Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια έχω αποφασίσει να συμμετέχω μόνο σε πράγματα τα οποία θα με αφορούν απόλυτα και θα έχουν ως στόχο την καλή ψυχαγωγία του κόσμου που έχει έρθει να τα παρακολουθήσει. Είναι ένας τρόπος – αν όχι ο μοναδικός – για να προστατέψω καί την δική μου ψυχή και εικόνα.

Είμαι, λοιπόν, στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα επόμενα σχέδιά μου για τα οποία είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Οι Πέμπτες θα με βρίσκουν στο Γκάζι στις “ΡΑΓΕΣ” σε ένα χώρο πραγματικά όμορφο και οικείο φτιαγμένο με μεράκι από τους ιδιοκτήτες. Εκεί, στις “ΡΑΓΕΣ” προτίμησα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από όσα έχω κάνει όλα τα χρόνια. Λάτρης του ήχου του βιολιού – ίσως και λόγω καταβολών – τηλεφώνησα στον φίλο μου και εξαίρετο βιολιστή, Γιάννη Στρατήγη καθώς και τον μαέστρο Δημήτρη Πετρίδη που με το πιάνο του και τις γνώσεις του φτιάξαμε ένα πρόγραμμα χωρίς ταμπέλες, ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπούσα από μικρό παιδί. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα μιας και η κάθε βραδιά στις “ΡΑΓΕΣ” πλημμυρίζει από συναίσθημα και το κοινό συμμετέχει με κάθε τρόπο, πράγματα απλά αλλά μεγαλειώδη!

Το καλοκαίρι, όμως, θέλει θάλασσα και θέλω κι εγώ! Η πρόταση ήρθε από το Λουτράκι και το καλύτερο Club της πόλης που φέτος άλλαξε ύφος και έτσι δημιουργήθηκε το “14 Hotel Live Club” στην καρδιά της πόλης. Ένας χώρος πανέμορφος, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος, ο οποίος θα φιλοξενήσει μία μπάντα 5 εξαιρετικών μουσικών που κάτω από την καθοδήγηση του έμπειρου μαέστρου και φίλου μου, Γιάννη Λιονάκη γεννήθηκε ένα πρόγραμμα δεμένο, γεμάτο ένταση. Η βραδιά θα ξεκινάει με τον DJ, τον οποίο θα διακόψουμε μαζί με την Κέλλυ Πρωτοπαπά και την Γεωργία Ηλιοπούλου με ό,τι πιο καινούριο και επιτυχημένο κυκλοφορεί σήμερα στην δισκογραφία. Up tempo ρυθμοί και νέες ενορχηστρώσεις στα δικά μου προσωπικά τραγούδια. Το φινάλε της κάθε βραδιάς θα είναι καί το clue της υπόθεσης μιας και το πρόγραμμα “γυρίζει” σε λαϊκά μονοπάτια και μας κάνει να γλεντάμε έτσι όπως μόνο στην Ελλάδα ξέρουμε…

 

Από το Γκάζι στο Λουτράκι….η απόσταση είναι μικρή 😉 


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: